11.10.2024.

16:02

Foto: Starsportphoto

Sport

Susret koji raduje "grobare"! Mijailović i Vošington u zagrljaju, a jedna stvar posebno raduje navijače Partizana! (VIDEO)

Crno-beli sada imaju skor 0-2, ali u narednu nedelju ulaze jači za povratak bitnog igrača.

Saga oko Dvejna Vošingtona je završena uspešno po klub, nakon što su ga Njujork Niksi trejdovali u Šarlot Hornetse i posle dva meča predsezone u NBA ligi, on je otpušten i sada nesmetano može da se vrati u Beograd.

Partizan je za njega izboksovao i prvobitno obeštećenje, a koliko je ceo posao bio uspešan pokazuje i snimak objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu crno-belih na kom se vidi i čuje razgovor Ostoje Mijailovića i Dvejna.

- Vratio sam se za Top 8, to sam rekao momcima, to treba da uradimo sada. Vidimo se uskoro - rekao je Vošington predsedniku KK Partizan.

Crno-beli će uskoro beka imati na raspolaganju, a povratak se dogodio u bitnom momentu, pred prvu duplu nedelju u Evroligi.

Vošington je tokom karijere nastupao za Indijanu Pejsers i Finiks Sans u NBA ligi, kao i dva razvojna tima. Rođen je u Frankfurtu i ima nemački pasoš. Njegov otac koji nosi isto ime i prezime je igrao za Skajlajnerse, klub iz tog grada.