14.10.2024.

16:55

Foto: Starsportphoto

Sport

Nilikina i Nakić jasni pred Bajern! Ništa drugo ne očekujemo osim pobede!

Nakon dva uzastopna poraza, ekipa Željka Obradovića želi da pred svojim navijačima upiše prvu pobedu u novoj sezoni elitnog evropskog takmičenja.

Frenk Nilikina, novo pojačanje Partizana, svestan je izazova, ali veruje u pobedu svog tima.

- Velika utakmica za nas, konačno smo ovde, kod kuće. Dolazimo posle dva poraza, ali ništa drugo ne očekujemo osim pobede i teške utakmice, kao i protivnika koji je došao do pobedi. Pripremićemo se i nadam da ćemo slaviti - počeo je Nilikina, pa je nastavio: 

Informer

Frenk Nilikina

Prvi meč u Beogradu. Da, to je bitno. Znamo kolika je prednost naš domaći teren. Sada ćemo imati nekoliko utakmica, što je izuzetno važno za nas

Partizanov prvotimac Mario Nakić istakao je da tim jedva čeka priliku da zaigra pred punom Arenom.

- Pre svega, jedva čekamo sutra da izađemo pred našim navijačima. Nadamo se da će biti puna Arena, da ćemo osetiti tu njihovu energiju, atmosferu i stvarno nas to raduje i maksimalno smo motivisani zbog toga. Prva utakmcia kod kuće u Evroligi, Bajern je dobio Real, neće biti lako. Mi smo gladni te prve pobede i stvarno se nadamo da ćemo izaći i ispoštovati sve što smo radili na treningu i idemo na pobedu - rekao je Nakić, naglasivši važnost prve pobede u Evroligi.

Informer

Željko Obradović i Mario Nakić

Bilo je komentara i na prethodne dve utakmice u kojima je Partizan doživeo poraze.

Imali smo dva teška gostovanja na početku, konačno smo kod kuće i to je ono što nam treba, ta energija od strane navijača i sigurno ćemo dati sve od sebe za prvu pobedu.

Crno-beli su sezonu započeli porazima na teškim gostovanjima protiv Baskonije i Real Madrida, ali veruju da će povratak u Beograd i podrška navijača biti ključni za povratak na pobednički kolosek.