14.10.2024.

19:44

Foto: Starsportphoto

Sport

Jedna briga manje u Humskoj! Skupoceni promašaj odlazi iz Partizana!

Stigao je Frank Kanute kao veliko pojačanje u Partizan pre godinu i kusur dana. Snažni Senegalac počeo je sjajno tokom mandata Igora Duljaja, ali je kako je sezona odmicala igrao sve slabije zbog čega je vrlo brzo izgubio mesto u timu. Status mu se nije popravio ni kod Alberta Nađa, ni kod Aleksandra Stanojevića, a ni kod Sava Miloševića zbog čega je rastanak bilo jedino logično rešenje. 

Izjave Kanuteovog agenta ukazivale su da postoji problem na relaciji klub-igrač. Navodno, crno-beli su Senegalcu bili dužni tri plate zbog čega on nije želeo da pregovara o prevremenom raskidu ugovora. Došlo je do napretka u pregovorima, a kako prenosi navijačka stranica "Pbg.news" Kanute će u narednim danima postati slobodan u izboru nove sredine. 

Informer

 

Senegalac je sa Partizanom pronašao zajednički jezik i izdejstvovao da mu bude isplaćena obećana zarada za narednih šest meseci. Budući na dužinu ugovora i visinu primanja, crno-beli su bez razmišljanja pristali na ponudu i oslobodili se ogromnog tereta.

Frank Kanute je još letos bio na izlaznim vratima Partizana, ali u Humsku nije stigla odgovarajuća ponuda. Senegalac je u crno-belom dresu odigrao 26 utakmica u svim takmičenjima i jednom se upisao u strelce.