16.10.2024.

06:46

Foto: Informer

Sport

Crno-bela simfonija! Navijači Parizana u transu, ali jedna stvar brine "grobare"!

Imali su crno-beli i maksimalnih "plus 19" u trećoj četvrtini, Bavarci su došli do daha i u završnici spustili razliku na dva poseda zaostatka.  Ali, u paklu Beogradske arene "bavarci" nisu mogli više. "Grobari" su, kao i uvek, napravili atmosferu za pamćenje. 

Sterling Braun je meč završio sa 22 poena uz četiri skoka, 14 je imao Karlik Džons uz pet skokova i četiri asistencije, dok su po 13 dali Isak Bonga i Frenk Nilikina. Na drugoj strani je Andreas Obst dao 15, dok je Karsen Edvards imao 13 poena.

Iako su crno-beli u finišu imali problema, posebno u napadu, gosti su se vratili u život nakon 19 poena zaostatka, navijači su uglavnom zadovoljni. Mada,  ima onih koji pozivaju na oprez pred nastavak takmičenja.

"Košarka se vratila kući... Spektakl o kojem će košarkaški svet pričati. Simfonija na tribinama i na parketu u većem delu utakmice. Ovaj tim će se boriti za Partizan, Željka i navijače! I da... Otac u Parizu, sin sa majkom u Beogradu - e to vam je Partizan", komentar je jednog navijača na društvenim mrežama.

"Ovo nije bilo nimalo lako, ali pobeda se piše. Nakon ovoga sve će biti lakše. Mašina se upalila. Bonga će biti otkrovenje sezone. Tajrik da vežba slobodna".

Padovi u igri brinu navijače.

Bonus video