16.10.2024.

22:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Vošington protiv Makabija? Žoc otkrio ono što zanima sve navijače Partizana!

Dve važne karike tima, Dvejn Vašington i Ajzea Majk, spremni su za povratak, ali još nije poznato da li će zaigrati u ovom susretu.

Vašington je već debitovao za crno-bele u ABA ligi, ali je posle meča sa Spartakom otputovao u SAD gde je bio deo velikog NBA trejda.

Informer

Dvejn Vošington

Majk se povredio još u avgustu na prvom treningu, ali se tek ove nedelje vratio punim treninzima sa ekipom. Odluka o njihovom nastupu biće doneta neposredno pred utakmicu, potvrdio je Obradović.

- Odluku ćemo doneti pred utakmicu - rekao je Obradović nakon treninga u Pioniru. - Dobra je stvar što nismo putovali, imali smo vremena za jedan kvalitetan trening.

Obradović je istakao ključne aspekte igre Makabija, koji je ostvario dve pobede do sada, fokusirajući se na njihov brzi ritam i ulogu plejmejkera.

- Ne smemo im dozvoliti lake kontranapade i šuteve za tri poena, jer idu agresivno na skok nakon toga - istakao je Obradović.

Informer

Željko Obradović

Ambijent na meču biće drugačiji nego inače, jer će samo mali broj navijača Makabija prisustvovati, pošto je izraelski klub dodelio Partizanu oko 70 ulaznica za ovaj susret.

Obradović se osvrnuo i na početak sezone u Evroligi, naglasivši da tim tek ulazi u pravi ritam.

- Mnogo je utakmica ispred nas, važno je da reagujemo u ključnim trenucima i izbegnemo greške koje su nas usporavale protiv Bajerna - zaključio je iskusni strateg crno-belih.