20.10.2024.

19:01

Foto: profimedia

Sport

Ljajić vraća Mijatovića u Humsku!? Isplivale nove informacije pred Skupštinu FK Partizan!

Ovaj organ ima zadatak da u narednim mesecima stabilizuje klub i pripremi teren za izbore, koji bi Ljajića i njegov tim ustoličili na čelo crno-belih.

Ljajić je poslednjih dana intenzivno radio na okupljanju saradnika, a najzvučnije ime koje se pojavljuje u ovoj priči je Predrag Mijatović, legendarni fudbaler Partizana, Valensije, Real Madrida i Fiorentine, prenosi "Telegraf".

Informer

Predrag Mijatović

Mijatović se početkom vikenda sastao sa Ljajićem u beogradskom restoranu "Franš", zajedno sa bivšim asovima crno-belih – Zoranom Batom Mirkovićem, Gordanom Petrićem i bivšim košarkašem Dejanom Tomaševićem.

Iako zvanična potvrda još uvek nije stigla, sve ukazuje na to da je Mijatović zainteresovan da pomogne klubu, uprkos poslovnim obavezama u Španiji. Njegovo iskustvo kao bivšeg sportskog direktora Real Madrida moglo bi biti od neprocenjivog značaja za Partizan u postavljanju novih temelja i izgradnji ugleda na međunarodnoj sceni.

Informer

FK Partizan

Pored Mijatovića, Ljajić planira da u Radnu komisiju uključi i Zorana Batu Mirkovića, kao i Danka Lazovića, koji je pre mesec dana bio u igri za mesto generalnog direktora. Sutrašnja Skupština otvoriće nova poglavlja u istoriji kluba i pokazati u kom pravcu će se kretati Partizan.

Brod crno-belih, koji je do sada bio "potopljen" lošim rukovođenjem, konačno bi mogao biti izvučen na površinu, a novi koraci usmereni ka oporavku i dugoročnoj stabilizaciji.