21.10.2024.

08:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan ima novog sportskog direktora! Osvojio Ligu šampiona: Svi smo "grobari" u porodici

Proslavljeni slovenački rukometaš, nekada jedan od najbojih igrača Evrope, vodiće brigu o dovođenju igrača u crno-beli tabor. Ne krije sreću Vugrinec što je deo crno-belih, a kaže da su svi u njegovoj porodici "grobari".

- Drago mi je što postajem deo porodice kakva je rukometni klub Partizan. Živim u Beogradu već dve godine i svi u porodici smo "grobari". U klub su došli ljudi sa velikim ambicijama i posle jednog sastanka sam prihvatio da preuzmem ulogu sportskog direktora. Partizan sa svojom istorijom i tradicijom zaslužuje da bude na putu ka osvajanju titula, a verujem da i svi pravi ljubitelji rukometa u Srbiji žele da jedan srpski klub ponovo zaigra u Ligi šampiona - rekao je Vugrinec za sajt RK Partizan. 

Informer

Zna Slovenac kako se osvaja Liga šampiona.

- Na nama iz Upravnog odbora i menadžmenta je da igračima obezbedimo što bolje uslove i sa planovima koje imamo, verujemo u pozitivne rezultate. Ja sam u svojoj karijeri osvojio Ligu šampiona i znam koliko je važno da se u ekipi stvori hemija, da se svi igrači osećaju bitnima, da funkcionišemo kao porodica i samo tako ćemo ostvariti sve ciljeve.

Informer

U dugoj i bogatoj karijeri Vugrinec je sa Celjem osvojio Ligu šampiona 2004. godine, a kasnije je igrao za Mageburg, Portland San Antonio, Hamburg i Metalurg iz Skoplja pre nego što je završio karijeru u Izraelu. Sa reprezentacijom Slovenije uzeo je srebro na Evropskom prvenstvu 2004. godine.