Autor: Informer.rs

21.10.2024.

14:38

Foto: Informer

Sport

Opsadno stanje u Novom Pazaru pred Partizan! Grad pun policije, deca ne idu u školu! (FOTO)

Fudbaleri Partizana danas gostuju u Novom Pazaru u utakmici 12. kola Superlige, a kako je ranije najavljeno, taj duel biće odigran pred praznim tribinama.

Disciplinci su kaznili klub sa Jošanice sa dve utakmice bez prisustva publike, zbog loše organizacije prethodnog meča sa Radničkim iz Kragujevca.

Navijači Novog Pazara zbog toga su najavili protest i smatraju da utakmica uopšte ne treba da bude odigrana. Tim povodom juče se oglasio i najbolji igrač kluba Adem Ljajić, koji je zamolio navijače za razumevanje i upozorio da bi posledice mogle da budu nesagledive.

Zbog toga su lokalne vlasti na ulice poslale ogroman broj pripadnika policije, kojima će za cilj biti da preduprede svaki eventualni incident. Kako javlja naš izveštač sa lica mesta, grad je pun policije, a tenzija se oseti na svakom koraku.

Pre nekoliko dana navijači Novog Pazara istakli su transparent na kome je pisalo "Neće se igrati, naš grad-naša pravila". Uostalom, Pazarci dugo nisu igrali pred svojim navijačima utakmice protiv nekog od večitih rivala, bilo da se radi o Partizanu, ili Crvenoj zvezdi.

Kako nezvanično saznaje Informer, đacima koji su išli u školu u prvoj smeni bili su skraćeni časovi, dok u drugoj smeni nije ni održavana nastava!

Detaljnije o tome možete pročitati u linku ispod.

Frapantna statistika šokirala Srbiju! Novi Pazar 35 puta igrao bez navijača u 13 godina, najviše protiv Zvezde!