21.10.2024.

18:09

Foto: Starsportphoto©

Sport

Kapa dole! Milošević brutalno iskren: Novi Pazar je bio bolji i nije zaslužio da izgubi!

Dan promena u Humskoj doneo je i nova tri boda za Partizan u Superligi Srbije. Dok su crno-beli dobijali novu upravu na čelu sa Rasimom Ljajićem, Savo Milošević i njegovi izabranici vodili su veliku borbu u poslednjem meču 12. kola Superlige Srbije. Partizan je nakon preokreta savladao Novi Pazar sa 4:3, a trener aktuelnog vicešampiona države nije bio preterano zadovoljan izdanjem svog tima. 

- Pobedio je karakter, bilo je mnogo pogrešnih stvari. Ne bih da pričam o tome jer bih tako umanjio igru Novog Pazara. Bili su bolji i nisu zaslužili da izgube, ali to je fudbal. Jedino dobro nakon svega su tri boda, sklonili smo krizu rezultata. Nažalost, ništa drugo nije prošlo, mnogo je posla pred nama - rekao je Savo Milošević nakon pobede.

Poželeo je trener crno-belih sreću rivalu u nastavku šampionata, a posebno Ademu Ljajiću. 

- Novom Pazaru želim mnogo sreće, imaju nekoliko veoma dobrih igrača i mog omiljenog, verovatno znate na koga mislim - podvukao je uz osmeh trener crno-belih.

Informer

 

S druge strane, dobra igra nije bila uteha treneru Novog Pazara - Tomislavu Siviću. Iskusni stručnjak nije zadovoljan zbog činjenice da njegov tim drugi put uzastopno gubi utakmicu u samom finišu. 

- Strašno! Izgubili smo dve utakmice uzastopno u zadnjim sekundama. Ne znam šta bih vam rekao... Baš je bolno - jasan je i kratak bio Tomislav Sivić.