22.10.2024.

13:22

Foto: ATA Images

Sport

Čuješ Zvezdin huk u Ligi šampiona, a nama muka! Mijatović brutalno iskren o večitom rivalu!

Na oduševljenje navijača Partizana, u Humsku se vratio veliki Predrag Mijatović, koji će pokušati crno-bele da vrati na staze stare slave. 

Nekadašnji fudbaler i funkcioner Real Madrida je na konferenciji za medije održanoj na stadionu "JNA", između ostalog, govorio o Crvenoj zvezdi i njenim uspesima:

- Nema titula za Partizan, Zvezda je superiornija. Svaka im čast na tome. Sedam titula zaredom. Nas nema nigde. Kad se namoliš, vidiš huk Lige šampiona, nama dođe muka. Ali, tu muku treba da iskoristimo da sredimo našu kuću, da nas ne interesuje šta radi komšija i kakva mu je fasada - poručio je popularni Mijat, pa u istom dahu nastavio:

Informer

 

- Da ćemo da kupimo metle i sve hemijske aparate, to hoćemo. Tu nam treba pomoć. Ne možemo sami da je očistimo, tu nam trebaju ljudi, naši navijači. Fudbal je timski sport. Veslam ja, pa neko drugi, brod mora da plovi. Mi sada nemamo ništa, ni motor, ni jedra, moramo da veslamo, pa ćemo napraviti motor.

Predrag Mijatović je u Partizan došao uz Rasima Ljajića i Danka Lazovića. Oni će biti zaduženi da se situacija u Humskoj popravi u svakom smislu - finansijski, infrastrukturno, tehnički...