22.10.2024.

21:48

Foto: Starsportphoto©

Sport

Osetio moć Partizana i poručio: Igraće F4 Evrolige!

Izrastao je Karsen Edvards tokom poslednjih godina u elitnog strelca Evrolige, zbog čega se njegovo mišljenje izuzetno ceni u svetu košarke. Plejmejker Bajerna iz Minhena gostovao je u emisiji “Amerikanos24", tom prilikom je Amerikanac analizirao aktuelnu sezonu elitnog takmičenja i pohvalio Partizan. 

Crno-beli su pre sedam dana u Beogradskoj areni savladali Bavarce u dramatičnoj završnici zbog čega je Edvards imao priliku da oseti moć čete Željka Obradovića. Smatra plejmejker Bajerna da će Partizan biti učesnik završnog turnira Evrolige ove sezone.

- Rekao bih Monako, imaju zaista dobar tim. Panatinaikos svakako, a Fenerbahče mi se isto dopada. Izdvojio bih i Partizan, mislim da su posložili stvarno dobru ekipu. Sviđa mi se njihova širina sastava, tako da ću njih navesti kao četvrti tim - rekao je Karsen Edvards. 

Informer

 

Zanimljivo, na spisku Karsena Edvardsa nema Olimpijakosa iako velikana iz Pireja mnogi vide kao prvog konkurenta Panatinaikosu u pohodu na evropski tron. Iz priče je isključio Real i Barselonu... 

Edvards je tokom kearijere nastupao za Boston Seltikse i Detroit Pistonse u NBA ligi, a potom je preko Fenerbahčea došao do Bajerna. Aktuelna sezona mu je druga u dresu bavarskog velikana.