24.10.2024.

09:00

Foto: ATA Images

Sport

Ekskluzivno! Emina Jahović o Partizanu i Ljajiću: Rasim je dobar čovek! Ovo je moja poruka za "grobare"

Promena rukovodstva u Fudbalskom klubu Partizan, "naterala" je i Eminu Jahović da se oglasi na društvenim mrežama, a tom prilikom je poručila da joj je drago što je njen prijatelj Rasim Ljajić došao na čelo crno-belih, kao i da je ona navijač crno-belih.

Ona trenutno radi na novom albumu, ali je, uprkos tome, pronašla vremena za portal Informer, kako bi iznela utiske u vezi sa dešavanjima u Humskoj.

Kako je rekla, popularna pevačica oduvek navija za Partizan, još od malih nogu, a sve je počelo od njenog brata, čuvenog košarkaša Mirsada Turkdžana, koji se u prošlosti više godina povezivao sa prelaskom u tabor crno-belih.

- ⁠Klub za koji navijate, nekako, porodično se nasleđuje. Ja sam ljubav prema Partizanu nasledila od svog brata, koji je bio strasveni partizanovac, kao i, uostalom, svi njegovi drugovi koji bi dolazili kod nas kući, gde su se pratile utakmice i vatreno se navijalo. Bili smo deca i to su bila prelepa vremena. Kasnije sam se uvek samo tako izjašnjavala i zaista volim Partizan čije pesme pamtim i dan danas - poručila je prelepa Emina.

Informer

 

S obzirom na to da je veliki prijatelj Rasima Ljajića, Jahovićeva je govorila o očekivanjima otkako je on preuzeo kormilo posrnulog Partizana.

- ⁠Rasim je moj prijatelj koga cenim i poštujem. Znam ga od malih nogu još iz Novog Pazara. Oduvek je voleo fudbal, a kasnije i bio u tome, manje ili više. Sada mi je drago da se tome posvetio, pored našeg kluba Novog Pazara, pa sada i Partizan. Očekujem dobre rezultate sa Partizanom, jer znam da je inteligentan i uporan, a pre svega dobar čovek.

Na pitanje da li možemo da je očekujemo na nekoj utakmici Partizana, Emina je kratko i jasno odgovorila:

- ⁠Naravno - odbrusila je ona, da bi potom poslala poruku za "grobare":

- Srce, ruke glas! - zaključila je Emina razgovor za Informer.

Informer

 

Inače, Emina Jahović je rođena 15. januara 1982. godine u Novom Pazaru. Pored toga što je izgradila karijeru estradne zvezde u Srbiji, ona je trenutno više koncentrisana na Tursku, čije je državljanstvo dobila 2012. godine. Tada je bila u braku sa čuvenim pevačem, Mustafom Sandalom, sa kojim ima dva sina.