24.10.2024.

05:59

Foto: Starsportphoto

Sport

Bruka, bruka, bruka... Navijači Partizana osuli paljbu po igračima i Obradoviću

Partizan nije uspeo da veže treću pobedu u Evroligi, protiv ekipe Virtusa koji je do meča sa crno-belima bio poslednji na tabeli, bez ijedne pobede.

Osrtaje žal, jer mogao je Partizan da dođe do pobede, Frenk Nilikina je ukrao loptu, ostao je sam u poslednjim trenucima meča, ali je promašio čitav obruč. Najefikasniji kod  Partizana je bio Tajrik Džons sa 20 poena, dok su Ife Lundberg i Vanja Marinković dodao 14 i 10.

Ono što pored igre i poraza brine je povreda Džonsa. Morao je da izađe iz igre, neizvesno je da li će i koliko dugo pauzirati, a  šepajući je napustio "Beogradsku arenu", što je oposebno zabrinule crno-bele navijači.

Informer

Kritika psole meča nije pošteđen ni trener Željko Obradović. Zameraju mu navijači što nije koristio svih 12 igrača, Koprivica i Vošington nisu ni ulazili u igru, Pokuševski je igrao samo u prvom poluvremenu...

"Svaka čast Željko. Uspeo si da izgubiš(po ko zna koji put) pred prepunom Arenom od ekipe koja je počela sa 0-4. Jezivo. Nema ovde nikakvog razloga za oduševljenje ovom ekipom i trenerom, sve isto već četvrta godina, pametnom dosta", nemaju milosti navijači Partizana.

Navijači ne mogu da veruju da su izgubili od najgoreg tima.

"Bruka, bruka, bruka! Od fenjeraša gube! Partitan je ekipa za male utakmice! Navijanje ništa gore"!


"Napadačkog tima ni u tragovima. To što smo defanzivno dobri nam ne znači puno jer skok ne možemo da uhvatimo. Dati 20 miliona na ove krševe je skandal".
 

Traže crno-beli pojačanja.