26.10.2024.

14:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

KRAJ! "Grobari" se vratili u Humsku Partizan pobedio Čuku! (VIDEO)

 

Ujedno, ovo je bio prvi duel crno-belih od stupanja Privremenog organa, na čelu sa Rasimom Ljajićem, koji je odmah započeo određene akcije za obnovu poverenja navijača. 

PARTIZAN - ČUKARIČKI 3:1 (0:1)

Strelci: Natho iz jedanaesterca u 54, Filipović u 64, Kalulu u 90. minutu za Partizan, Mihajlo Cvetković u 24 minutu za Čukarički

Žuti kartoni: Docić, Stevanović (Čukarički), Ilić (Partizan)

Grad: Beograd.

Stadion: Partizana.

Kapacitet: 29.775.

Sudija: M. Ilić (Srbija).

PARTIZAN: Jovanović - Filipović (od 74. Đurđević), Ilić, Arijaga, Jurčević - Kovač (od 46. Zahid), Ovusu (od 78. Šćekić) - Zubairu (od 89. Furer), Natho, Kalulu - Nikolić (od.46. Đ. Jovanović)

Trener: Savo Milošević.

ČUKARIČKI: Mirković - Stanković, Stevanović, Jovanović, Miloš Cvetković - Sisoko (od 80. Pavkov), Docić - Tufegdžić (od 69. Cionis), Miladinović, Ivanović - Mihajlo Cvetković (od 69. Tedić).

Trener: Goran Stanić.

KRAJ UTAKMICE! PARTIZAN - ČUKARIČKI 3:1!

90. minut - GOL! Kalulu stavlja tačku na utakmicu i pobedu Partizana! Odlično je centrirao Furer, Kalulu je došao do lopte

82. minut - Vukašin Jovanović se sudario sa Bibarsom Nathom i završio je na zemlji, bez svesti.

80. minut - Korner sa desne strane za Partizan, ipak bez opasnosi po gol crno-belih!

77. minut - Milošević "radi" prinudnu izmenu, zbog povrede Ovusua, na terenu je Šćekić! 

73.minut - Imao je Čukarički odličnu šansu preko Miladinovića, koji se drigblingom oslobodio čuvara, ali je bio neprecizan.

64. minut - GOL! Preokret u nastavku! Filipović, Partizan vodi 2:1. Lep gol glavom posle centaršuta Jurčevića. Velika radost igrača Partizana, "grobari" u transu!

62. minut - Nesigurna je Partizanova odbrana 

56. minut - Lazar Tufegdžić je bio u prilici,ali Jovanović je na mestu.

54. minut - GOL! 1:1 Natho je siguran sa bele tačke, Partizan je izjednačio. 

53. minut - Penal za Partizan. Kalulu je centrirao, Stevanović je oborio Jovanovića, sudija Ilić pokazuje na belu tačku uz žuti karton fudbaleru Čukaričkog.

46. minut - Utakmica je nastavljena. Savo Milošević je izvršio dve izmene, na terenu su Đorđe Jovanović i Gajas Zahid umesto Nikolića i Kovača.

45+4. minut - Kraj prvog poluvremena

45+1. minut - Mnogo sreće za Partizan, Cvetković strelac vodećeg gola je naciljao i pogodio stativu!

45. minut - Igraće se još četiri minuta. 

40. minut - Dobar posao Nikolića, Zubairu je napao direktno gol protivnika, ali je blokiran lopta je otišla u korner. Isti igrač posle centaršuta Natha pravi faul u napadu

35. minut - Korner za Čuku, dobar centaršut iz ugla, ali Arijaga odlično interveniše. 

30. minut - Crno-beli su se posle primljenog gola za nijansu razbudili. Pokušavaju Kovač i Arijaga da iznude šansu, ali lopta konstantno završava pod nogama ekipe sa Banovog brda.

24. minut - GOL! Presing Čukaričkog se isplatio. Natho je izgubio loptu, koju je Tufegdžić poneo loptu, poslao pas ka Mihajlu Cvetkoviću, koji je sa peterca precizno pogodio u mrežu!

21. minut - Ponovo šansa za goste! Mihajlo Cvetković se osamio na petercu, potom primio loptu na grudi, ali preko gola. 

20. minut - Poslednjih par minuta se ništa značajno ne dešava na terenu. Ekipe opipavaju puls, bez ikakve "opasnije" akcije.

16. minut - Atmosfera koja se dugo nije čula u Humskoj! "Grobari" su prekinuli bojkot i preplavili "JNA", pa se nakon dugo vremena stadionom ori pesma vernih navijača.

13. minut - Žuti karton za kapitena Čukaričkog Marka Docića! Vezista je nezgodno oborio Stefana Kovača, na šta je sudija Ilić odmah reagovao blagom kaznom.

11. minut - Deluje kao da "brđani" prelako dolaze do gola crno-belih, čitava radnja odvija se u kaznenom prostoru domaćina. 

Informer

 

8. minut - Kakva šansa za Čukarički! Docić je poslao centaršut, da bi Ivanović dočekao loptu na petercu, ali je loše reagovao i dodirnuo rukom. Arbitar je odmah signalizirao.

5. minut - Navijači su napravili bakljadu, prostire se crni dim ispred južne tribine. Utakmica je pauzirana nešto više od jednog minuta.

3. minut - "Brđani" su u uvodnim minutima potpuno preuzeli posed lopte, da bi Zubairu nakon njihovog komešanja preoteo loptu i krenuo u kontra-napad. Nije internacionalac Gane mogao sam  da završi akciju, pa ga je blokirao Cvetković.

1. minut - Utakmica je počela! Prvi posed lopte imaće Čukarički.

PRE MEČA:

15.50 - Utakmica uskoro počinje. Prema informacijama našeg izveštača sa lica mesta, veliki broj "grobara" i dalje čeka na blagajnama ispred, kako bi ušli na stadion.

15.45 - Na utakmicu je došao i prvi čovek košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović.

Informer

Ostoja Mijailović

15.40 - Bivši fudbaler, a kasnije i trener Partizana Igor Duljaj došao je u Humsku, i tom prilikom nakratko porazgovarao sa izveštačem "Informera" sa lica mesta. 

- Ne bih da komentarišem promenu uprave, to je bilo neminovno. Mene interesuje isključivo sportska priča, kao što vidite sunce je obasjalo Humsku, tu smo da širimo pozitivnu energiju i budemo uz tim uvek. Presrećan sam i uzbuđen što je ovoliki broj ljudi došao. Došao sam i ja da podržim, drago mi je što sam dobio oficijalan poziv - rekao je Duljaj. 

15.30 - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi došao je u društvu generalnog sekretara Branka Radujka na današnji meč.

15.20 - Legendarni kapiten crno-bellih Saša Ilić, u društvu Danka Lazovića stigao je u svoj matični klub. Ilić je danas specijalni gost na utakmici između Partizana i Čukaričkog.

15.10 - Prema proceni bukmejkera, Partizan je ubedljivi favorit na predstojećem susretu. Naime, kvota na trijumf srpskog viceprvaka iznosi 1,65, dok je pobeda Čukaričkog procenjena na 5,40. Kvota na remi je - 3,80.

15.05 - Prema poslednjim informacijama, očekuje se da će na stadionu "JNA" biti barem 15.000 ljudi, a svi se nadaju i više od toga.

14.55 - Nema sumnje da će izabranici Sava Miloševića biti izuzetno motivisani na današnjem meču, jer će ih nakon dugo vremena sa tribina podržavati "grobari". Verni navijači crno-belih konačno su prekinuli bojkot, i odlučili da nakon smene rukovodstva u Humskoj, u velikom broju ispune "JNA".

14.50 - Poštovani čitaoci dobar dan i dobrodošli na lajv prenos utakmice Partizan - Čukarički (15.55, Arena premijum 1), u okviru 13. kola Superlige Srbije. Sva aktuelna dešavanja i tok meča možete pratiti uživo iz minuta u minut na našem portalu.