26.10.2024.

13:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Ljajić o finansijama u Humskoj! Neki igrači primaju 60.000 evra, a nisu ni blizu sastava!

Na čelu Radne grupe koja ima zadatak da klub vrati na put stare slave, Ljajić je istakao da Partizan duguje 4,5 miliona evra menadžerskim agencijama, dok neki fudbaleri, iako primaju između 50 i 60 hiljada evra mesečno, nisu prevaga, već sedište na klupi ili čak izvan sastava.

- Bilo je i promašaja sa dovođenjem igrača. Sada imamo neke koji primaju po 50-60.000 evra, a ne da nisu prevaga nego su rezerve ili nisu u sastavu. Imamo i dugovanja prema agencijama i menadžerima od 4,5 miliona evra.

Informer

Rasim Ljajić

Ljajić je u razgovoru za "Dnevni avaz" dodao da bivša uprava predvođena Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom nije uspela da očuva stabilnost kluba, ostavljajući ozbiljne finansijske izazove.

U pokušaju stabilizacije kluba, Ljajić je već povukao ključne poteze, postavljajući Danka Lazovića i Predraga Mijatovića za vodeće operativce, čime nastoji da uspostavi novu strategiju i povrati klub na stare pozicije.

Pored toga nedavno je smenjen Ivica Iliev sa pozicije sportskog direktora Partizana, a ubrzo je isti scenario zadesio i njegovog zamenika Ivicu Kralja.