26.10.2024.

15:37

Foto: ATA Images

Sport

Duljaj za "Informer": Sunce je obasjalo Humsku! (VIDEO)

Navijači Partizana ponovo veruju, a podršku na novom početku privremenoj upravi pružaju brojne legende crno-belih. Zajedno sa Dankom Lazovićem, inače jednom od najbližih saradnika Rasima Ljajića, stigao je Saša Ilić, no, legendarni kapiten nije jedini miljenik "grobara" koji će sa tribina pratiti meč u Humskoj pošto je na stadion stigao i - Igor Duljaj. 

Bivši fudbaler, a kasnije i trener Partizana, našao je nekoliko minuta vremena da porazgovara sa izveštačem "Informera" sa lica mesta. 

- Ne bih da komentarišem promenu uprave, to je bilo neminovno. Mene interesuje isključivo sportska priča, kao što vidite sunce je obasjalo Humsku, tu smo da širimo pozitivnu energiju i budemo uz tim uvek. Presrećan sam i uzbuđen što je ovoliki broj ljudi došao. Došao sam i ja da podržim, drago mi je što sam dobio oficijalan poziv - rekao je Duljaj. 

Budući da je nova uprava na čelu sa Rasimom Ljajićem počela da vrća legende Partizana u Humsku, da li postoje šanse da se i Igor Duljaj ponovo nađe u crno-belom taboru. 

- Klub me zvao, ne pojedinac! Ovde sam kao navijač, svi smo zbog toga tu, podržavamo ekipu, što se ostalog tiče bitno je da smo živi i zdravi - podvukao je Duljaj.