26.10.2024.

23:48

Foto: abaliga.com

Sport

Oglasili se crno-beli! Evo koji sezonci mogu na Monako u "Pioniru"

Velelepna dvorana na Novom Beogradu predviđena je za odigravanje teniskog turnira "Belgrejd open" koji je na programu od 3. do 9. novembra.

Problem je u tome što hala "Pionir" prima tek oko 8.000 gledalaca, a "parni valjak" je prodao duplo više sezonskih karata. Odmah je bilo jasno da će jedan deo "sezonaca" morati da se zadovolji praćenjem meča pored TV ekrana, a sada je Partizan i potvrdio spekulacije da je takva sudbina namenjena vlasnicima mesta nivoa 400.

"U datim okolnostima, Partizan će ulaz u dvoranu omogućiti samo vlasnicima sezonskih karata za sektore na Nivou 200, kao i vlasnicima sezonskih ulaznica za mesta pored terena (Nivo 100) i lože (Nivo 300). Svi detalji u vezi rasporeda sektora u hali "Pionir", ulaza koji će biti otvoreni i načina kompenzacije prema vlasnicima sezonskih karata za Nivo 400, biće objavljeni u ponedeljak", saopštili su crno-beli.

Ekipa Željka Obradovića je taman uhvatila zalet u Evroligi i vezala dve pobede, ali je onda usledio šokantan poraz od poslednjeplasiranog Virtusa ove nedelje.

Svakako ne ohrabruje "grobare" činjenica da će izostati prepuna Beogradska arena i atmosfera koja pobeđuje mnogo veće rivale u duelu sa napadački izuzetno moćnim Monakom.