27.10.2024.

07:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

Bivši sudija udario po arbitrima! (K)VAR se nije oglasio, bio je penal za Čukarički! (VIDEO)

Partizan je pobedio posle preokreta u drugom poluvremenu, a situacija o kojoj govori Rade Đurović dogodila se pri rezultatu 1:1.

Fudbaler gostiju Uroš Miladinović pao je u kaznenom prostoru posle starta igrača domaćih Alda Kalulua. Žalio se da je dobio udarac u petu, ukazivala mu se pomoć, a sudija Milan Ilić nije se oglasio. Đurović smatra da je pogrešio.

Informer

"Prekršaj za kazneni udarac za Čukarički, nagazio ga je igrač Partizana. Nehotice ili ne, nema veze, bitno je samo za disciplinsku meru. Zašto se (K)VAR nije oglasio ostaje misterija, kao i mnogo puta do sada", napisao je Đurović na društvenoj mreži "X".

Neposredno pre toga, Ilić je dosudio penal za Partizan nakon što je štoper Čukaričkog Miladin Stevanović vukao napadača Partizana Đorđa Jovanovića. Đurović smatra da tu nije bilo greške.

"Isto tako je bio prekršaj i za kazneni udarac za Partizan, samo što je dosuđen", naveo je bivši arbitar.

Uprava Čukaričkog je zagrmela posle meča i "čestitala gospodi u odelima na pobedi".

"Trebalo je to da bude derbi kola, utakmica posle koje će se pričati o sjajnoj atmosferi, punim tribinama, lepim potezima, golovima. I da posle te utakmice svi budu zadovoljni, i pobednik i poraženi. Umesto toga, viđen je skandal na stadionu u Humskoj ulici, posle kojeg bride obrazi srpskom fudbalu. Partizan je pobedio posle preokreta, ali je meč rešen pri vođstvu našeg tima od 1:0. I to između dva poluvremena, i na tome "čestitamo“ gospodi u odelima iz centralne lože stadiona u Humskoj ulici. Ako je to Partizan kakav želite da stvorite, na dobrom ste putu", naveli su "brđani" u saopštenju posle utakmice.