Autor: Informer.rs

06.08.2023.

15:39

Foto: profimedia

Sport

Široko! Georgina se brčka u bazenu sa nakitom od 80.000 evra!

Nevenčana supruga Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez pohvalila se svojom "Instagram pričom" u kojoj pokazuje novi lak nakon posete manikiru i pedikiru.

Međutim, osim jarke roze boje ljudima je u oči upao nakit koji je atraktivna Argentinka nosila tokom baškarenja u bazenu.

Informer

80 hiljada evra u vodi

Ona je na sebi, u tom trenutku, imala pet komada prstenja kao i ručno rađenu narukvicu - sve rad firme "Paskval Bruni". Svaki komad urađen je 18-karatnim zlatom sa dijamantima iz "Peti garden" i "Điardini Segreti" kolekcije. Procenjuje se da cena svih ekskluzivnih komada koje je Georgina tokom svoje "priče" nosila, iznosi između 78 i 80 hiljada evra.

Zanosna partnerka Kristijana Ronalda je još ranije govorila da ne može da živi bez nakita i da se ni na jedan trenutak ne odvaja od "esencijalnih" juvelirskih komada, a to je potvrdila slikom na kojoj se kupa u 90 hiljada evra vrednom nakitu.

Rodrigezova je, takođe, u svoje vlasništvo dodala i personalizovan sat firme "Džejkob en Ko".

Informer

Unikatni sat

Naime, posebno odrađen sat za influenserku rodom iz Buenos Ajresa, prekriven je kombinacijom belih dijamanata i roze zlata, sa crvenim safirnim kristalom i crvenim lančićem oko narukvice od kože aligatora. Vrednost ovog unikada je oko 85 hiljada evra.