Autor: Informer.rs

28.08.2023.

10:27

Foto: EPA

Sport

Hit! Bataljuje Formulu 1 i prelazi na tenis? Spomenuo i Novaka!

Poslednjih dana je Lens Strol (25) jedna od glavnih sportskih tema na društvenim mrežama, a pomenuo ga je i Dejvid Kroft, komentator "Sky Sports".

Kanadski vozač u svojoj sedmoj sezoni u Formuli 1, muči se da održi korak sa timskim kolegom iz Aston Martina Fernandom Alonsom. Uprkos tome što je Aston Martin u vlasništvu njegovog oca Lorensa Strola, spekuliše se o budućnosti Strola juniora.

Mnogi se "sprdaju" da nije isključen ni prelazak u svet tenisa, ali Lens nema nameru da menja kacigu za teniski reket.

- Pa, prvo moram da poradim na bekhendu jer mislim da još nisam na nivou - našalio se Strol kada se suočio sa pričama.

Informer

- Mislim da mogu da igram tenis prilično dobro, ali sumnjam da sam spreman da stvarno igram protiv Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Mislim da je Kroft (komentator Skaja) ili neko drugi smislio priču. Verovatno je početkom avgusta popio nekoliko piva na kauču i razmišljao o mojoj teniskoj igri. Nemam pojma! Morate ga pitati. Ne znam odakle mu, ali bilo je veoma kreativno. U svakom slučaju, još nisam razmišljao o karijeri tenisera.

Informer

 

Na pitanje da li može da zamisli da se jednog dana probudi i odluči da prekine trke, Strol je odgovorio:

- Mislim da se svaki vozač jednog dana probudi i donese tu odluku. To važi za svakog vozača, ali upravo sada razmišljam o narednoj trci. Definitivno želim da nastavim, ovo je ono što volim da radim - poručio je Strol.