Autor: Informer.rs

22.09.2023.

15:43

Foto: profimedia

Sport

Kim smuvala Bekama! Navijači već kukaju

Hvatač Baltimor Rejvensa, koji se proslavio u Njujork Džajentsima, uspeo je da smuva jednu od najpoželjnijih žena na svetu i više puta su viđeni zajedno u izlascima i na večerama. Pomalo je šokantno to što su Bekama ranije povezivali sa njenom sestrom Kloe, ali nikada nije potvrđeno da su oni gajili nešto više od prijateljstva, iako su se 2016. pojavljivali zajedno u javnosti.

Informer

Kako je rekao neimenovani izvor za "Pipl", čuveni američki nedeljnik koji prati živote poznatih, starleta i sportista su "kliknuli" čim su se upoznali.

- Kim i Odel su odmah "kliknuli". Izlaze zajedno već neko vreme, ali pokušavaju da svoju vezu sakriju od očiju javnosti - rekao je izvor upućen u dešavanja.

Mnoge je zbunilo to što je Bekam doskoro imao devojku Lorin Vud, sa kojom ima devetnaestomesečnog sina Zajdena iz četvorogodišnje veze. On nikada nije rekao i otkrio da se sa njom rastao, niti su obrisali slike na društvenim mrežama, ali je sada jasno da sa majkom svog deteta više ne živi.

- Manekenka i sportista su se rastali posle mnogo godina i nisu baš ostali u idealnim odnosima, ali se trude da deluje da je sve u redu, pre svega zbog deteta - dodao je izvor.

Ni Kim ni Odel nisu želeli da komentarišu za "Pipl" svoju vezu, niti su potvrdili ili demantovali navode.

Kako prenose američki novinari, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja jer se oboje druže sa slavnim ličnostima.

Odel je prijatelj i sa slavnim engleskim fudbalerom Dejvidom Bekamom, mada nisu u srodstvu, kao i sa Lebronom Džejmsom, muzičarima Džej-Zijem i Drejkom i mnogim drugima.

Na društvenim mrežama navijači Baltimor Rejvensa i obožavaoci Odela Bekama džuniora već su počeli sa pretpostavkama da će ga lepa Kim upropastiti. Oni podsećaju na "Kardašijan kletvu", odnosno teoriju navijača širom Amerike da je svako ko se zabavljao sa nekom od sestara Kardašijan propao u životu.

Nekadašnja zvezda Los Anđeles Lejkersa, NBA košarkaš Lamar Odom, koji je bio u braku sa Kloe Kardašijan, predozirao se i zamalo umro. Reper Trevis Skot, koji sa Kajli ima dvoje dece, doživeo je katastrofu na koncertu 2021, kada je osmoro ljudi poginulo u stampedu. Muzičar Kanje Vest, koji je bio sa Kim u braku i sa kojom ima četvoro dece, psihički je oboleo nakon rastanka sa njom.