23.09.2023.

10:55

Foto: profimedia

Sport

Oronula i puna celulita! Pogledajte Ivanu Knol bez fotošopa! (FOTO)

Poznata je po čestom posećivanju velikih fudbalskih takmičemnja ili utakmica, gde izaziva pažnju svojim izgledom, pošto je uvek maksimalno sređena i atraktivno obučena. Na instagramu je prati više od tri miliona ljudi i verovatno na osnovu sadržaja koji tamo objavljuje, svi imaju utisak da je vanserijska lepotica.

Međutim, obrađene fotografije sa društvenih mreža i ono kako ona izgleda u prirodi, nemaju mnogo dodirnih tačaka.

Paparaco ju je uhvatio u kupaćem kostimu, na plaži, a njeno deluje oronulo. 

A evo kako izgleda na fotografijama koje ona objavljuje na instagramu, pa procenite sami u kojoj meri obrađuje fotografije. 

Pre nekoliko meseci srela je na Ibici Holanda i slikala se sa njim. Istakla je da inače ne voli fudbalere, ali da je on izuzetak.

- Ja sam bila na Ibici i spletom okolnosti sam ga upoznala jer smo imali zajedničke prijatelje. Stvarno mogu da kažem da je on fudbaler koji je ostavio najveći utisak na mene što se tiče ponašanja i svega. Bilo je simpatično, ja sam ga pitala da se slikamo on je rekao: “Naravno”, onda je celo njegovo društvo krenulo da vadi telefone i da snimaju kako se slikamo. Onda su rekli: "A mi? Sa nama nećeš!?" Pa sam im obećala da ćemo se sledeći put slikati zajedno. Tako da je baš bilo simpatično. Za Holanda imam sve reči pohvale, divan je dečko. Nisam fan fudbalera, ali Holand je stvarno je izuzetak - rekla je starleta.