26.09.2023.

15:46

Foto: printscreen instagram

Sport

Ronaldo oženio 14 godina mlađu manekenku

Njih dvoje su se upoznali 2015. godine i od tada su u vezi. U januaru ove godine par se verio na odmoru u Dominikanskoj Republici, tako da je venčanje bilo očekivano.

Lepa Brazilka podelila je fotografije sa venčanja. Oboje su blistali obučeni potpuno u belo.

"Okupljamo naše porodice i najbliže prijatelje na crkvenom venčanju, kojim počinjemo nedelju dana slavlja" napisala je u opisu fotografije.

Neposredno pre toga, ona je okačila snimak iskompiliran od zajedničkih trenutaka sa Ronaldom i zahvalila na najvećoj ljubavi u životu.

"Hvala svemiru što smo se sreli. Ti si ljubav mog života. Volim te" objavila je atraktivna Selina. 

Jednom od najboljih fudbalera svih vremena ovo je četvrti brak. Dugo je bio u vezi sa glumicom Suzanom Vagner. Upoznali su se na snimanju jedne njene serije i ljubav je odmah planula. Dve godine su živeli zajedno, a kako su oboje bili planetarno poznati, privlačili su pažnju javnosti. Ipak, veza je iznenada pukla, a nekoliko meseci kasnije Ronaldo je oženio fudbalerku Milenu Domingez. Taj brak je trajao četiri godine, a psole razvoda upoznao je Danijelu Cicareli. U tom slučaju najluksuznija je bila svadba, upriličena u Francuskoj, a brak je opstao samo nekoliko meseci. Ni to mu nije bilo dovoljno, pa je oženio Mariju Beatriz. Ona je otkrila da je fudbaler vara i nije želela to da trpi. 

Utisak je da Ronaldo voli da bude u braku, ali da nema nameru da se zadržava ako ne ide kako treba. Stoga ga nije uplašila pomisao da još jednom stane na "ludi kamen".