Autor: Informer.rs

26.09.2023.

23:04

Foto: printscreen instagram

Sport

Preplanula Ivana Vuleta zapalila mreže! Evo gde i kako odmara (VIDEO)

U društvu supruga Marka Vulete nova šampionka sveta u skoku udalj odlučila je da otputuje u Zanzibar i tamo napuni baterije posle još jedne uspešne sezone.

Njih dvoje su na ovom prelepom ostrvu u Indijskom okeanu proslavili četiri godine veze, odnosno drugu godišnjicu braka. U kratkim video-snimcima, preplanula Ivana je na svom Instagram profilu pokazala fanovima kako se provodi sa izabranikom, ali i koje koktele konzumiraju.

S druge strane, Marko je otkrio na kakvim plažama uživa sa suprugom, pa joj je tom prilikom čestitao i godišnjicu.

Ovo svakako nije prvi put da jedan od najlepših parova na srpskoj sportskoj sceni putuje na atraktivne destinacije. Zajedničko slobodno vreme tokom leta prethodno su provodili u Dubaiju i na Maldivima, dok su tokom zime išli na skijanje u Austriju.

Informer

 

Podsetimo, Ivana i Marko, koji je inače fitnes instruktor, počeli su ljubavnu vezu u drugoj polovini 2019, a potvrdili je nakon tri meseca i to zajedničkim fotografijama u Varšavi.

Ubrzo su počeli da žive zajedno u Novom Sadu, godinu dana kasnije su se verili, a potom se 26. septembra 2022. venčali na jednom ranču nadomak Beograda.

U međuvremenu, naša najbolja atletičarka osvojila je tri puta Dijamantsku ligu i pet medalja, među kojima je i poslednje zlato sa Svetskog prvenstva u Budimpešti. Naredni najveći izazov biće joj Olimpijske igre u Parizu narednog leta.