Autor: Informer.rs

27.12.2023.

09:59

Foto: profimedia

Sport

Šta će reći Arapi? Teško povređeni Nejmar lumpuje! Nije mogao da zaobiđe kruzer! (FOTO)

Nejmar je zaštitno lice kompanije MSC koja je jedna od vodećih u polju komercijalnih plovodbi egzotičnim destinacijama širom sveta.

Brazilac je poznat kao neko ko ne propušta dobru zabavu, pa će biti jedan od ljudi koji će se naći na kruzeru koji kreće iz rodnog grada brazilske zvezde, Santosa i ploviće ka Rio De Žaneiru i nazad.

Plovidba uz obalu zemlje traje tri dana,  a samo srećnici su uspeli da kupe kartu za velelepnu plovilicu. Nije čudo što su "obični smrtnici" izdvojili pozamašnu svotu novca, jer će na brodu biti ljubimac nacije Nejmar Žunior i to u VIP apartmanu u društvu članova porodice i prijatelja.

Pristao je nekadašnji fudbaler Barselone i PSŽ-a da bude promo lice tri tematska dana na kruzeru. Biće Nejmar na žurci u belom, maskembalu i tropskoj igranci masno naplaćujući svoje prisustvo na luksuznom brodu.

Videćemo šta će na sve ovo reći vlasnici Al-Hilala, koji sa nestrpljenjem iščekuju povratak igrača za čije usluge godišnje izdvajaju nestvarne sumu novca! Inače, najjeftinija karta za plovidbu na istom brodu na kojem boravi malerozni as košta 6.000 dolara.