Autor: Informer.rs

30.12.2023.

14:52

Foto: Printscreen Instagram

Sport

Čađo citirala Karleušu: Ne kukaj, ne budi pi*da, nego idi tamo i grizi!


Jedna od najboljih srpskih košarkašica Saša Čađo citirala je pevačicu Jelenu Karleušu, budući da joj se svidelo kako je pop diva objasnila bez uvijanja i jednostavnim rečima kako svako trebalo da se ponaša u 2024. godini da bi bio uspešan.

Informer


Ona je na storiju na svom Instagram nalogu objavila kompletnu Krleušinu poruku iz komentar: "Neko objasni na fin način, a ona ovako". Uz to je objavila i emotikon koji je pokrio lice rukama i stidljivo proviruje, što bi u prenesenom značenju trebalo da znači da je saglasna sa Karleušinom objavom, bez obzira što sadrži psovke i oštar rečnik.


"E, sad ću da im j*b*m mater! Te velike reči starih mudraca oduvek su bile moj životni moto! Neka vas te reči u Novoj godini, kad pomislite da nema nade, da je sve izgubljeno... Za početak, ustanite, pogledajte se u ogledalo, direktno u oči i recite sebi:"Šta je bilo bre slinice?" Glavu gore i borba! Ne možeš?!?! Teško ti je?! Vuci se, bre, tamo i grizi bre! Ako mogu drugi možeš i ti. Dok ti kukaš neko već grize umesto tebe. Probuši kašiku, stegni petlju i još bitnije - srce, od*ebi one koji te ne vole i ne poštuju isto onako kako ti njih voliš. Napravi čvrst plan, daj sebi obećanje da je ovo tvoja godina i ko izda pi*da! Eto. A kad budete imali takav stav, doći će i uspeh i lova i ljubav. I svaka godina će biti vaša", napisala je Jelena Karleuša.

Informer


Reči popularne pevačice liče na govore pojedinih trenera motivatora, kad igračima poručuju da ne smeju da osećaju umor i da se predaju dok utakmica traje, već moraju da izađu na teren i grizu do kraja. Jasno je onda i zašto se Čađo pronašla u njima, odnosno zašto joj se dopala tako ogoljena i direktna poruka, jer je i naša reprezentativka poznata kao beskompromisni borac na terenu i neko ko se nikad ne predaje!