06.01.2024.

15:37

Foto: EPA Images

Sport

Atraktivna Dileta o reakciji na trudnoću: "Sra*e, šta ću sada?"

Ona je u avgustu dobila ćerkicu Ariju sa golmanom Njukasla Lorisom Karijusom. Prisetila se tog trenutka kad je saznala da je trudna i opisala kako je rekagovala. 

Informer

 

- Pomislila sam - s*anje, šta da radim sada?! Bio je to nerealan trenutak. Razmišljala sam - šta bi sada trebalo da uradim? To traje do šestog meseca trudnoće, posle čega shvatite da se u vama stvara novi život - opisala je Italijanka. 

Zatim je usledio trenutak kada je lepe vesti trebalo da saopšti ocu svog deteta. 

- Uzela sam telefon i pozvala ga na video-poziv. Pogledala sam posle toga test i zaćutala sam. Više ništa nisam govorila. Pitao me je šta se dogodilo, ali nisam imala snage da mu odgovorim, pa sam okrenula telefon i pokazala mu rezultat testa - otkrila je Dileta. 

Informer

 

Vrlo brzo nakon rođenja deteta, voditeljka se vratila poslu. Već šestu godinu za čuvenu medijsku kuću "DAZN" izveštava sa utakmica italijanskih klubova. Sa druge strane, Karijus je i dalje pod ugovorom sa Njukaslom i zbog profesionalnih obaveza u dobroj meri su razdvojeni. Ipak, svaki slobodan trenutak on koristi da vidi Diletu i devojčicu. 

Informer

 

- Neverovatno je, zaljubljeni su jedno u drugo. Loris je veoma drag i Arija se istopi kada je pogleda. Da ne pominjem to da su identični, da imaju isto lice. S obzirom na to da je u Njukaslu, često je u avionu i čim ima slobodan dan, on dolazi, makar i na 24 sata. Nadam se da će tokom zime preći u neki italijanski tim, iako ima još godinu ugovora sa Njukaslom i tamo mu je lepo. Ipak, to je takav posao da su koferi uvek spakovani i shvatila bih bilo kakvu odluku da donese, ali nadam se da će nam biti malo bliži - zaključila je Dileta.