Autor: Informer.rs

15.01.2024.

11:32

Foto: profimedia

Sport

Kakav car! Smeh do suza zbog Bobija! (VIDEO)

Srpski gorostas širi dobro raspoloženje gde god da se pojavi, a ovaj put je oduševio ljubitelje košarke širom sveta zbog načina dolaska u halu.

Sa svojih 2,24 visine centar Hjustona seo je na motorčić koji je delovao kao da ga je pozajmio od deteta i ludo se zabaljavljao.

Popularni Bobi je pravi hit u SAD, a osim što ga obožavaju navijači, pravi je magnet i za sponzore.

Njegovi prijatelji tvrde da je srpski as među najboljim ljudima koje su upoznali, a skromni momak iz Boljevca uživa u svakom danu, iako ne igra onoliko koliko bi želeo.

Nekadašnji saigrač Tobajas Heris i Marjanović nastavili su da se druže i nakon rastanka, a Amerikanac je ishvalio našeg asa na sav glas.

- Kada smo poslednji put igrali jedan protiv drugog, Boban je postigao koš, a ja sam aplaudirao jer je to momak kojeg volim da vidim kako dobro igra. To je naša dinamika. To je košarka i to je život. Stalno govorim ljudima: ‘On je najbolji čovek kojeg ćete ikada sresti’. Ta vrsta hemije se proširila i na naše reklame. Jedna od najboljih stvari tih kampanja je autentičnost. Naša energija je stvarna kada smo na snimanju- rekao je Heris.