Autor: Informer.rs

14.02.2024.

06:40

Foto: profimedia

Sport

Na današnji dan: Čuvena brazilska lepotica postala je "srpska snajka"!

Njih dvoje upoznali su se 2006. a emotivnu vezu započeli su dve godine kasnije. Ljubav je cvetala pa su vrlo brzo odlučili da "stanu na ludi kamen". Ceremonija venčanja obavljena je daleko od očiju javnosti, na maloj svečanosti u gradu Džekson Holu u američkoj državi Vajoming.

Informer

 

Odlučili su da se jedno drugom na večnu ljubav zakunu upravo na Dan zaljubljenih 14. februara, a prisutni su bili samo kumovi srećnog para i nekoliko najbližih prijatelja. Interesantno je da su čak i Markovi roditelji za sinovljevo venčanje saznali tek kasnije iz medija.

Informer

 

- Veoma smo uzbuđeni zbog zajedničke budućnosti. Radujemo se velikoj romantičnoj svadbi početkom leta za prijatelje i porodicu – izjavila je Lima nakon intimnog čina.

Ipak, iako je bila planirana i velika svadba po pravoslavnim običajima, do nje nikada nije došlo. Tadašnji ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić obećao je da će Adrijana Lima po ubrzanom postupku dobiti srpsko državljanstvo kao i pasoš naše zemlje, prilikom posete bračnog para Jarić-Lima Srbiji 2009. godine. Međutim kako je sam Dačić kasnije objasnio, to se nikada nije dogodilo jer Brazilka nije popunila potrebnu dokumentaciju.

Informer

 

Srpski košarkaš i brazilska lepotica razveli su se 2014. godine. U braku su dobili dve ćerke, Sijenu i Valentinu a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno brinu o svojim naslednicama.