19.02.2024.

14:14

Foto: Instagram

Sport

Seksi devojka poznatog asa zagrmela! Mrze me, misle da sam najgora...

Atraktivna plavuša je u centru pažnje gde god da se pojavi, pa ne čudi što se ova uspešna influenserka susreće sa raznim komentarima.

Obožava da putuje širom planete kako bi pružila podršku svom dečku, desetom teniseru sveta, ali se žali da mnogim ljubiteljima tenisa to smeta.

- Neki ljudi u teniskoj zajednici me mrze! Oni misle da sam ja najgora stvar koja se desila ovom sportu - tvrdi lepa Morgan.

Informer

Nije sportistima lako kada dožive poraz, a Ridlova otkriva kako ona svom dragom "vida rane".

- Znate kako, Tejlor može prilično brzo da preboli stvari. Smatram da se neki momci uznemire i zatvore, a on samo želi da ga mazim. Cenim to, za razliku od onoga što bi moglo da bude suprotno. Ali onda, kada zabeleži neke velike pobede, onda je osećaj sjajan!

Informer

Retko koji veliki turnir može da se zamisli bez Morgan Ridl, ali osim tenisa, voli da posećuje i druge sporske događaje.

Ona je nedavno otkrila da je doživela veliku neprijatnost kada ju je pipalo i maltretiralo nekoliko pijanih navijača, tokom spektakularne utakmice NFL Superboula, u kojem su Kanzas Siti Čifsi pobedili San Francisko.

- Hvatali su me, pipali, maltretirali, zvali me "mačko" bez prestanka! Bilo mi je stvarno loše na utakmici. Nisam mogla čak ni da uživam u igri bez da mi smetaju pijani, nepristojni, grubi muški obožavaoci. To je izuzetno stresno i zastrašujuće - oktrila je Morgan Ridl.