28.02.2024.

23:31

Foto: Foto: Printscreen Instagram/wanda_nara

Sport

Seksi Vanda ne prestaje da šokira! Koristim ga samo za jednu stvar! (FOTO GALERIJA)

Posle opuštanja na planini, superatraktivna žena fudbalera Maura Ikardija vratila se u Argentinu. 

Ona se takođe ne libi da kaže sve što joj se nalazi na jeziku, a vrlo često govori i o detaljima iz privatnog života, pa ponekad i pređe granicu.

Tokom gostovanja u tamošnjem popularnom TV šou programu Vanda je otkrila da ima lažni nalog na Instagramu paralelan sa zvaničnim, a prate ga milioni fanova.

- Koristim ga da vidim ljude koje ne pratim. Ne ostavljam komentare i ne koristim ga da pratim, koristim ga da „špijuniram“.

Na pitanje zašto se non-stop svađa sa Ikardijem, Nara je rekla:

- Moj veliki sukob sa Maurom je zato što radim. Mislim, bio bi srećan da to nije tako, on misli da to nije potrebno. Ponekad me vidi da ustajem rano i kaže mi "Šta ti to treba?! Ne obeshrabruje me, ali "baca" komentare koji me nerviraju. Ako se svađam sa njim oko nečega, to je zbog tog komentara.

Mnogo prašine, podigla je i njena izjava da žena fudbalera ne treba samo da sedi u kući i izigrava domaćicu...

- Žene moraju da rade, one svakako moraju nesto da rade. Ne kažem da treba da bude slavna, ali mora da se ispunite kao zena. Žena fudbalera mora da ispuni sebe kao žena i da ne zavisi od frajera, ona mora da ima mogućnost da kaže "Ćao, odoh, vidimo se malo kasnije." Ako toga nema, onda... 

Inače, Vandi je odmor u planinama itekako prijao, jer čini se, izgleda bolje nego ikada, što potvrđuju i najnovije fotke na Instagramu.