08.03.2024.

15:02

Foto: printscreen/Athlete Goddess

Sport

Ivana Španović šokirala na 8. mart! Pala nasred ulice i poslala ovu poruku! (FOTO)

Lepa Ivana je nakon razvoda solo posle dugo vremena, ali to joj ne smeta da se ponekad našali svoj račun, što je učinila i na 8. mart.

Otkrila je jedna od najlepših i najzgodnijih srpskih sportiskinja da nije dobila buket ovog petka, ali da se zato namučila za sve pare.

Naime, ona je pala nasred ulice, jer ju je jedna uzbridca na kojoj je trenirala dovela do "otkaza", odnosno iscrpela da nije mogla više da stoji na nogama.

Informer

Očigledno je nije iznenadio nijedan pripadnik jačeg pola, pa je jutro provela vežbajući.

Podsetimo, ona i Marko Vuleta su nakon dve godine odlučili da stave tačku na svoju emotivnu priču, a atletičarka je u decembru otkrila da im je oboma rastanak teško pao.

Pre Marka, Ivana je bila verena sa Vladimirom Kumrićem, koji joj je bio trener u tom periodu. Od 10 godina koliko su bili zajedno, pet su bili u vereni. 

Tri meseca nakon što je priznala da su se rastali, Ivana je rekla da je pronašla novog dečka, Marka Vuletu, ali ni ova ljubav, krunisana brakom, nije se održala.

Ivanin fokus je na Olimpijskim igrama, koje će se ovog leta održati u Parizu, a to je sigurno uticalo da prousti Svetsko prvenstvo.