28.03.2024.

11:13

Foto: Instagram/Elodi

Sport

Vrele fotke! Vozač i pevačica goli u bazenu, pršte strastveni poljupci

"Vrele fotografije" osvanule su na Instagram profilu pevačice, kako golišavi u bazeni razmenjuju zagrljaje i strastvene poljupce, kao i dok su uživali na plaži.

Deluje da na sebi nemaju baš ništa ili da Elodi ipak nosi minijaturni "goli bikini", koji se stapa sa njenim telom, pa dalije da na sebi nema ništa. Smelo i drsko,  malo ostavlja mašti na volju.  

Fotografije su ekspresno postale viralne na društvenim mrežama. 

Informer

Informer

Informer

Italijanski vozač je odlukom Suda za sportsku arbitražu 2020. godine suspendovan na čak četiri godine. Janone je prekršio doping pravila i zbog toga je kažnjen. Prvo je suspenzija bila 18 mjeseci, ali je odlukom Suda za sportsku arbitražu suspendovan na čak četiri godine.

Tokom testiranja u krvi Janonea otkriveno je prisustvo anaboličkog sterioida. U pitanju je Drostanolan koji je na listi zabranjenih supstanci od 2019. a Janone se branio da nije to znao. Pregrmeo je težak period, a sad uživa na stazi i u zagrljaju lepe pevačice.

- Vrati ću se. Ne znam gde, kad i kako, ali garantujem da hoću. Još uvek su mi motocikli i brzina važni u životu - rekao je tada.

Tagovi:
bazen Moto GP Andrea Janone elodi