Autor: S. M.

27.04.2024.

12:45

Foto: printscreen

Sport

Govorili su da je debela i matora, a ona blista! Žena košarkaša Partizana je bomba (FOTO)

To je bila specijalna prilika da javnost vidi prelepu brinetu jer se ona uglavnom krije od objektiva, a i nema Instagram.

Do sada se sa poljskim košarkašem pojavila samo jednom u javnosti, na novogodišnjem koktelu u decembru na Dorćolu, ali tada nije htela da pozira.

Na utakmicama crno-belih ne sedi pored terena, već na tribinama, pa ju je teško uočiti.

Sada su Mateuš i njegova lepša polovina sedeli do terena pa su uslikani, a Dorota je blistala u jednostavnoj odevnoj kombinaciji što možete videti iznad na osmoj slici. Zanimljivo je da nijednog momenta nije skinula naočare za sunce.

Dorota i Mateuš u braku su od 2019, a ona ima sedamnaestogodišnjeg sina.

U Poljskoj je poznata jer se 2011. takmičila u top modelu. Takmičenje je završila na sedmom mestu, a kako prenose poljski mediji, mnogi su je tada prozivali da je debela, nefotogenična i matora, iako je imala samo 23 godine, ali je bila starija od drugih učesnica. Jedan od prisutnih u žiriju je čak rekao da je previše seksi za model, a ona je govorila da mrzi premršave žene.

Sa Mateušom je od 2012, a on se sa roditeljima i mlađim bratom Marselom, takođe košarkašem, posvađao zbog nje, o čemu je detaljno pričao prošle godine.

- Marsel i naši roditelji neprestano prave žrtve jedni od drugih. Otišao sam sam od kuće sa 19 godina. Od tada smo supruga i ja stalno vređani od strane roditelja, a kasnije im se pridružio i Marsel. Dobio sam ultimatum od roditelja: ili oni ili moja žena. Izabrao sam ljubav i osobu koja brine o meni svaki dan poslednjih deset godina. I onda je počela njihova osveta. Moji roditelji su u sukobu sa celom porodicom osim jednog strica koji živi na selu i nije u potpunosti svestan šta se desilo. Moji roditelji su poznati po tome što pišu uvredljive komentare o nama na internetu - ispričao je Ponjitka.