15.05.2024.

07:26

Foto: EPA Images

Sport

Svadba mi je stres, išla bih do oltara u farmerkama! Dileta uzbuđena pred venčanje!

Atraktivna plavuša i čuvar mreže Njukasla u vezi su od oktobra 2022. godine, a ovog leta su odlučili da svoju ljubav konačno krunišu brakom.

Venčanje je zakazano za 22. jun u luksuznom hotelu sa pet zvezdica u Vulkanu, na samoj obali mora.

Voditeljka na sportskom programu "DAZN" je prilikom intervjua za jedan italijanski magazin iznela nove detalje o svadbi sa nemačkim fudbalerom.

- Imaćemo manje-više 150 gostiju, biće to u krugu najbližih. Istina je da to nije uobičajeno za jedno južnjačko venčanje, ali meni se puno zvanica čini kao veliki stres - započela je priču Dileta.

Osim toga, osvrnula se zgodna plavuša i na izbor haljine za najvažniji dan u životu i otkrila kako je po tom pitanju veoma neodlučna.

- Malo je reći da sam probala 30 venčanica i kombinacija. Najjednostavnije bih htela da odem do oltara u farmerkama - dodala je Dileta.

Italijanka svojevremeno posvećuje časove plesa sa svojom jačom polovinom, a u razgovoru otkriva i detalje iz njihovog zajedničkog života.

- Volim romansu. Loris malo priča, piše mi pisma. Ima starinski način izražavanja osećanja i to veoma cenim. Ja sam direktnija što se tiče toga, eksplozivnija. Ali slažemo se, i veoma dobro smo se uklopili - istakla je prelepa voditeljka.

Informer

 

Upitali su novinari Leotu i da li u bliskoj budućnosti planira proširenje porodice, ali je ona istakla da zasad želi da posveti svu svoju pažnju ćerkici Ariji.

- Drugo dete? Hm, pa nisam još uvek razmišljala o tome. Želim da uživam i da gledam kako Arija raste, znajući da mogu maksimalno da joj se posvetim. Osim toga, muž i ja planiramo dosta stvari na privatnom i poslovnom planu, pa ćemo bebu ostaviti za kasnije - zaključila je kroz smeh Dileta.