12.05.2024.

06:04

Foto: printscreen

Sport

Mrzi sve što je srpsko! Amerikanac posle Novaka udario na Teya Doru

Amerikanac je poznat kao veliki hejter prvog tenisera sveta. Jedva čeka priliku da kritikuje Novaka Đokovića, ali ovog puta je komentarisao Evroviziju.

Teya Dora predstavlja Srbiju i otpevala je numeru "Ramonda“, a Rotenberg, izgleda da se u sve razume, ju je opisao kao "mračnu srpsku pospanost“.

"Posle nekoliko sjajnih godina, posebno kad je Konstrakta bila 2022, Srbija se okrenula najpospanijoj pesmi ovogodišnjeg takmičenja. To bi moglo da im ide u prilog, pošto ništa na Evroviziji ove godine nije ni blizu ovako niskog ritma i možda negde pronađe publiku… Posle one mračne srpske pospanosti, Finska budi Evroviziju salutiranjem donjem delu tela i farmericama. Vindovs 95 je morao da bude pikselizovan zbog pravila takmičenja i nije Karija, ali su glupo zabavna tri minuta“, poručio je američki teniski novinar na društvenoj mreži "X", koji Srbiji nije dao ni bod.

Inače, na Pesmi Evrovizije pobedila je Švajcarska, dok je naša predstavnica, Teya Dora, završila na 17. mestu. Jermenija nam je dala pet poena, Slovenija četiri, Albanija jedan, Portugal jedan, Danska dva, Hrvatska tri, Irska jedan i Kipar pet. Ukupno, Srbija je od svih zemalja dobila svega 22 poena.