Autor: S. M.

17.05.2024.

11:15

Foto: printscreen instagram

Sport

Siner zaveo prelepu Ruskinju! Bila je i sa "lošim" momkom (FOTO GALERIJA)

Čuveni italijanski sportski list "Gazeta delo sport" prenosi da su Siner i Kalinskaja viđeni u Torinu gde on pokušava da zaleči povredu kuka i pokuša da se oporavi do početka drugog grend slema sezone Rolan Garosa.

Informer

Zavodnik: Janik Siner

S obzirom na to da drugi reket sveta ne voli da priča o privatnom životu, teško da će u skorije vreme potvrditi vezu sa Moskovljankom, 26. teniserkom sveta.

Siner je donedavno bio u vezi sa izvesnom sunarodnicom Marijom Braćini. Raskinuli su posle četiri godine veze, a neverovatno je da su se samo jednom pojavili u javnosti, prošle jeseni na fudbalskoj utakmici.

Ona je sa njim bila u martu na mastersu u Majami gde ga je bodrila, ali od tada više nije bila uz njega, kako prenosi "Gazeta".

Siner je jednom prilikom rekao da želi svoj privatni život da zadrži za sebe i da zato ne objavljuje slike svoje devojke, porodice i prijatelja. Iz tog razloga je Mariju jednom već ostavio, jer je objavila sliku kako je ljubi u obraz, ali su se kasnije pomirili. Ipak, sudeći prema navodima italijanskih medija, sada je definitivno kraj.

Kada je Anina prošlost u pitanju, ona je pre četiri godine bila u vezi sa kontroverznim australijskim teniserom Nikom Kirjosom.