23.05.2024.

07:57

Foto: Instagram/Anamarija Goltes

Sport

Vruće fotke Dončićeve verenice! Amerikanci odlepili za prelepom plavušom (FOTO)

Slovenac predvodi Maverikse u finalu Zapadne konferencije protiv Minesote, ali i ima, kako mnogi smatraju, najlepšu devojku. 

Luka verio se u julu prošle godine sa devojkom Anamarijom Goltes, sa kojom je u decembru dobio  ćerkicu Gabrijelu.  Par je inače zajedno od osnovne škole, a uprkos bojnim tračevima, ostali su jedno uz drugo. Problemi u vezi su počeli još 2018. godine, kada su na kratko raskinuli. Bilo je to pred NBA draft na kojem je Luka izabran, ali se par kasnije pomirio i nastavio vezu. Dončić je Anamariju zaprosio na romantičnom mestu, dok je klečao na jednom kolenu držeći prsten u ruci.

Anamarija je postala uticajan influenser, ima 200 hiljada fanova na Instagramu i ozbiljne poslovne ponude. Radila je i kao plesačica, zatim kao fitnes instruktorka, a danas je uspešan model, a krasila je naslovnice više poznatih magazina.  Amerikanci odlepili za Lukinom lepoticom. Ona je nedavno otkrila kako ju je Luka šarmirao.

Informer

Informer

Informer

- Osvojio me je mladalačkom i razigranom energijom. Za mene je u to vremeto bilo nešto novo, sveže... Kad smo se upoznali imala sam 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo telo nisu toliko bitni. Luka je jednostavno zanimljiva osoba i još uvek ima sve to što me je još tada privuklo kod njega - rekla je Anamarija jednom prilikom.