30.05.2024.

10:16

Foto: Instagram/Snežana Borjan

Sport

Lumpovale do jutra! Žene fudbalera podigle Beograd na noge

Pet atraktivnih lepotica - Snežana Borjan, Katarina Gobeljić, Tea Katai, Ksenija Milijaš i Mirjana Pankov otišle su zajedno u kafanu, gde su se provodile do ranih jutarnjih časova. Ne zna se koja je lepše izgledala. Svaka od njih plenila je kako izazovnom odevnom kombinacijom, tako šarmom i lepotom. Uz muziku, hranu i piće, uživale su do fajronta.

Informer

Ksenija Milijaš, Kaća Gobeljić, Sneža Borjan, Mirjana Pankov i Tea Katai

Supruga bivšeg fudbalera Zvezde Marka Grujića, Katarina, poznata je pevačica, pa ne čudi što se u jednom trenutku latila mikrofona i zabavila drugarice, ali i ostale prisutne. Zapevala je stari hit Cece Ražnatović i Mire Škorić "Ne računaj na mene", a uz nju je pevala i igrala i Sneža Borjan, koja je sve to snimila.

Kada je došlo vreme da se krene iz kafane, dame su, kako to obično biva posle dobrog provoda, opet ogladnele. Provod je nastavljen u pekari uz burek. Nasmejane su pozirale Sneža, Tea i gospođa Pankov. 

Informer

Mirjana Pankov, Tea Katai i Sneža Borjan

Svih pet žena zbližilo se u vreme kada su im mužćevi zajedno nastupali za Crvenu zvezdu. U međuvremenu, putevi su im se razišli. Nenad Milijaš je postao trener omladinaca, Marko Gobeljić je otišao u Grčku, Radovan Pankov u Poljsku, Borjan je i dalje pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, mada je poslednju sezonu proveo na pozajmici u Slovanu iz Brtislave. Jedino je Katai i dalje u Zvezdi. Njihove lepše polovine nastavile su da se druže.