31.05.2024.

23:08

Foto: printskrin Instagram

Sport

Živković stao na ludi kamen! Cela reprezentacija Srbije na slavlju u Nišu (FOTO/VIDEO)

Krilni ofanzivac i njegova lepša polovina Grkinja Elizabet Ikonomu venčali su se pre tri dana, a danas su odlučili i da to proslave kako i dolikuje. Svadba je organizovana u Nišu, inače rodnom gradu srpskog fudbalera.

Informer

Informer

 

Pored porodice i rodbine mladenaca na slavlju su bili i brojni Andrijini saigrači iz kluba i reprezentacije Srbije, baš kako je i selektor Dragan Stojković Piksi najavio na konferenciji za medije. 

Informer

Vanja Milinković Savić i Predrag Rajković najveseliji

Pored kapitena Dušana Tadića, tu su bili i Nemanja Gudelj sa suprugom Anastasijom Ražnatović, Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Nemanja Maksimović, Mijat Gaćinović, Srđan Babić i drugi.

Informer

Informer

Informer

 

Mlada je sijala u beloj venčanici, dok je Andrija bio u crnom smokingu. Novopečeni mladenci su za prvi ples izabrali pesmu "Lutka".

Na slavlju u Nišu koje je verovatno potrajalo do zore, goste su uveseljavali poznati srpski pevači Aco Pejović, Jana i Ljuba Perućica, koji je na svom Instagramu i objavio brojne slike i snimke sa svadbe. Takođe, na proslavi je pevalo i nekoliko grčkih pevača zbog mlade i njenih gostiju. 

Andrija i njegova izabranica postaće i roditelji, pošto je mlada u drugom stanju i uskoro bi trebala i da se porodi.