29.06.2024.

16:29

Foto: Printscreen

Sport

Ostrvo, luksuzni hotel... Pogledajte gde je Samardžić otišao posle EURO

Mladi vezista Udinezea nije gubio vreme. Uz pretpostavku da nije ranije rezervisao hotel, jer nije mogao da zna do kada će se zadržati na kontinentalnoj smotri u Nemačkoj, odmah je našao luksuzni hotel na Ibici i odleteo sa svojom lepšom polovinom. 

Informer

 

Verotavno mu je to najbolji način da se oporavi i zaboravi na neuspeh koji su "orlovi" napravili na šampionatu. Uz ukusnu hranu, piće i na ovako lepom mestu, svakako će mu lakše biti da preboli. Pitanje je hoće li narednih dana uopšte razmišljati o fudbalu.

Informer

 

Samardžić je šansu dobio u drugom meču u grupi, koji je Srbija odigrala proitiv Slovenije. Proveo je na terenu osam minuta, što je bilo dovoljno da prigrabi simpatije navijača. U narednom i odlučujućem meču, selektor Dragan Stojković Piksi rešio je da g pošalje na teren od pevog minuta. Ipak, nije se preterano dobro pokazao i zamenjen je na poluvremenu, kada je umesto njega ušao Dušan Tadić.

Informer

 

Nakon utakmice (0:0), bilo je jasno da je Srbija završila takmičenje na četvrtom mestu u grupi, a selektor je odmah rekao igračima da su slobodni da se u sopstvenoj režiji vraćaju kući ukoliko to žele. Neki igrači poput Samardžića iskoristili su ovu opciju, tako da je imao dovoljno vremena da se spakuje za Ibicu.