02.07.2024.

08:13

Foto: Instagram

Sport

Venčanica od 300 maraka i sako reprezentacije! Ana i Vlade Divac zakasnili na sopstveno venčanje

U braku su od 1989. godine. Roditelji su troje dece, imaju sinove Luku i Matiju i ćerku Petru, a Ana je na Instagram profilu otkrila kako su se venčali, čak su i kasnili na venčanje, jer su se zaglavili u liftu.

"Moja venčanica je koštala 300 maraka, njegov sako je bio napravljen za reprezentaciju Jugoslavije - otkrila je Ana na Instagram profilu i sigurno mnoge iznenadila.

Kasnili su na venčanje 15 minuta.

"Pred venčanje smo se bili zaglavili u liftu pa smo kasnili 15 minuta. Posle mnogo godina smo sreli par koji se venčavao posle nas, na plaži u Majamiju i častili ih pićem da nam oproste, što su morali da čekaju duže svoj red. 

Posle venčanja su se preselili u Los Anđeles.

"Vlade je dan pre toga bio draftovan za LA Lakerse, a ja nisam imala pojma ko su oni i šta to tačno znači. Bila sam srećna što ću živeti u LA , koji sam pre toga gledala samo na filmovima. Svadba nam je bila na splavu Dijalog, uz DJ muziku rock&rolla 80-ih. Igrali smo do jutra", napisala je supruga naše košarkaške legende.

Porodica Divac decenijama živi na relaciji Amerika - Srbija. Ana i Vlade osnivači su humanitarne Fondacije „Ana i Vlade Divac“, koja je prvobitno za cilj imala pomaganje izbeglicama u Srbiji, da bi se kasnije delatnost proširila i na druge sfere.