08.07.2024.

15:09

Foto: printscreen instagram

Sport

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)

Prelepa naslednica Predraga Danilovića, predsednika Košarkaškog saveza Srbije i žive legende jugoslovenske košarke, pronašla je sreću pored Slovenca koji je čuva kao malo vode na dlanu.

Ovaj sportski par izaziva veliku pažnju gde god da se pojavi, a Olga nikada nije ovako javno pokazivala kako uživa pored emotivnog partnera.

Informer

Na fotografiji koja je osvanula na Olginom Instagram profilu jasno se vidi da je slavni par krenuo na kupanje, sa obzirom na to da se ispod njene bele providne haljine nazire roze kupaći i da u ruci nosi torbu za plažu.

Ovo su svakako retki trenuci kada Danilovićeva i Oblak mogu da uživaju jedno u drugom, obzirom na prirodu posla kojim se bave.

Golman Atletiko Madrida je i te kako poželjan među pripadnicama lepšeg pola, a pre nekoliko godina bio je u vezi s poznatom italijanskom lepoticom Alesijom Tedeski, koja se svojevremeno viđala i sa Kristijanom Ronaldom.

Informer

Paparaci su ih svojevremeno spazili prilikom vožnje skutera i opuštanja na jahti u blizini ostrva Formentera, nedaleko od Ibice, a kako golman obično nije pričao o svom privatnom životu i nije se eksponirao sa devojkama, bilo je pravo iznenađenje kada se prošle godine saznalo da je njegova nova devojka mlada teniserka.

Nakon pobede u prvom kolu Rolan Graosa prošle godine, ona je potrčala pravo u Janov zagrljaj i slavila uspeh s njim. Tada je bodrio i crnogorski fudbaler i Janov saigrač iz Atletika Stefan Savić, a Olga nije krila sreću ni tada, a ni sad  kada je njihova veza na čvrstim nogama.