Autor: S. M.

12.07.2024.

12:25

Foto: Instagram

Sport

Svi su me mrzeli, razapeli su me! Prelepa plavuša otvorila dušu (FOTO GALERIJA)

Karijera atraktivne plavuše obećavala je pre deset godina kada je igrala finale Vimbldona i polufinala Australijan opena i Rolan Garosa.

Tada je zabeležila i najbolji plasman na WTA listi, peto mesto. Danas je 524, ali je zbog svoje lepote i atraktivnih objava na Instagramu i dalje i te kako popularna.

Međutim, nije joj ni tada bilo lako. Kako otkriva, kada god bi radila nešto što nema veze sa tenisom dobijala je pregršt zluradih komentara.

- Pre deset godina, na primer mogla sam da treniram šest sati i onda objavim sliku iz bioskopa. Kada je objavim, dobijem pregršt komentara u kojima me vređaju jer sam u bioskopu umesto da treniram. Društvene mreže nisu realan prikaz mog dana. Drago mi je što se svet promenio i sada ne samo da je prihvatljivo raditi nešto van teniskog terena, već vas i hrabre da to radite. Mene su razapinjali- Ranije sam se osećala kao da me guraju u kutiju - otkrila je Kanađanka.

Ona dodaje da danas ne bi dozvolila da je komentari pogađaju kao što je to ranije bio slučaj.

- Danas ne bih shvatala sve to lično i dopustila da mržnja uđe u moj mozak. Ispiranje mozga funkcioniše tako ako stalno slušate negativne stvari o sebi teško je ne poverovati u nekom momentu. Uticalo je na moje samopouzdanje, pa čak i na igru - zaključila je Bušar.