12.07.2024.

13:27

Foto: profimedia

Sport

Vrela Georgina zapalila društvene mreže! Bikini mali za bujne grudi, Ronaldu svi zavide (FOTO)

Portugalski as i njegova seksepilna nevenčana surpuga važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova na svetu, a lepa crnka izaziva veliku pažnju zbog provokativnog sadržaja koji vrlo često plasira svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ne libi se Georgina da pokaže seksi telo, a to je učinila i nakon eliminacije selekcije njenog dragog sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Ona se skinula u minijaturni bikini, pokazala savršenu liniju i po ko zna koji put pokazala čime raspolaže.

Dok se Kristijano igrao sa dečicom, Rodrigezova se sunčala i pozirala za Instagram na kojem je prati više od 60.000.000 ljudi!

Zbog veze sa slavnim fudbalerom, ali i perfektnog izgleda, Georgina i te kako lepo zarađuje zahvaljujući društvenim mrežama, a broj pratilaca joj raste iz dana u dan.

Informer

Inače, uspešni par je u ljubavi od 2016. godine, a zajedno imaju dvoje biološke dece, Alana Martina i Belu Esmeraldu i troje koje im je rodila surogat-majka, Kristijana Ronalda Džuniora i blizance Evu i Matea.

Informer

Podsetimo, Ronaldo je najplaćeniji sportista na svetu, a njegova godišnja zarada prošle godine premašila je vrtoglavih 109 miliona funti.