18.07.2024.

17:45

Foto: profimedia

Sport

Prelepa Srpkinja otkrila Nemcima! Ovo nikada neću dozvoliti Bastijanu!

Jedna od najlepših sportistkinja svih vremena prisetila se kako je izgledao poslednji put kada se susrela na teniskom terenu sa suprugom, inače proslavljenim namečkim fudbalerom, otkrivši nemačkim medijima da mu nikada neće progledati kroz prste.

"On se zaista bori za pobedu, daje sve od sebe, ali mu neću nikada dozvoliti da trijumfuje",  rekla je Ana za "Bild".

Informer

 

Švajnštajger je priznao da nema šanse pored nekadašnje najbolje teniserke planete.

„Ona me pušta da trčim! Sleva na desno, napred-nazad, ma to je brutalno. Nikada nisam mislio da za mene nema šanse. Izgubio sam 1:6, 2:6", kroz osmeh je poručio srpski zet.

Podsetimo, proslavljeni as je osvojio Svetsko prvenstvo sa Nemačkom 2014. godine i uživao u plodnosnoj klupskoj karijeri u Bajernu iz Minhena, Mančester junajtedu i Čikago Fajeru pre nego što je okačio kopačke o klin 2019. godine.

Informer

 

Sa druge strane, penzionisana teniska lepotica takođe je stigla do vrha teniskog sveta, a osvojila je i Rolan Garos 2008. godine.

Svani par živi na Majorci sa svoja tri sina od šest, pet i jednu godinu, u braku su osam godina. Sinove Leona i Luku dočekali su 2018. i 2019. godine, a Ivanovićeva je treće dete rodila u maju 2023. godine, ali ime trećeg sina još uvek nisu otkrili javnosti.