21.07.2024.

14:44

Foto: Reuters

Sport

Ponovo prolazi kroz pakao! Ikardi depresivan i bez apetita! Kriva je Vanda

Novinar Gustavo Mendes je u intervjuu za "Karas" ispričao da Ikardi prolazi kroz najteže trenutke u karijeri i da se nikada nije gore osećao. Poznati par je raskidao već nekoliko puta, a čini se da su sada definitivno stavili tačku na brak. Dok Vanda uživa u samačkom životu i vreme provodi na obalama Rio de Žaneira sa svojim ćerkama, nekadašnji as Intera se bori sa velikim problemom i pokušava da se pomiri sa činjenicom da je ovog puta stvarno kraj.

Informer


Podsetimo, Vanda je na instagramu nedavno objavila sledeću poruku:


"Pokušati hiljadu puta više kada postoji ljubav - nije greška. Ne kajem se, ali u ovom trenutku moram biti sama. Nema krivaca ili trećih lica".

Informer

Ona u potpunosti insistira na rastanku i životu koji ne uključuje Ikardija, dok Argentinac želi da njihovoj ljubavi pruži još jednu šansu i odgovori Vandu od toga da započnu parnicu i razvedu se pred sudom.


Početak sezone je na pomolu, a čini se da Iakrdi mislima nije u Galatasaraju, odnosno uopšte u fudbalu. Nije nastupio u prijateljskoj utakmici protiv Dizeldorfa.


- Kažu da je Ikardi depresivan, da nema apetita i u poslednjem periodu je izgubio šest kilograma, što će se videti u narednim danima - izjavio je Mendes.

Informer

Prema mišljenju argentinskog novinara, Galatasaraj bi što pre morao da se zapita i da pomogne fudbaleru od kog se očekuje mnogo u novoj sezoni i da bude jedan od nosilaca ekipe do nove titule i uspeha u Evropi.