25.07.2024.

06:15

Foto: Foto: EPA Images, Printscreen

Sport

Svi u Novaka gledali! Nosio jaknu o kojoj se priča, Jelena blistala u haljini od 2.000 evra! (VIDEO)

Naš teniser je ovog puta bio u ulozi manekena. Privukao je pažnju posebnim stajlingom. Nosio je jaknu marke "Lakosta" koju ne možete da kupite u slobodnoj prodaji.

Poznati maneken Džordž Ozboirn nosio je ovu jaknu na "Paris Fashion Week" u martu ove godine. Naš as je prva osoba koja se u javnosti pojavila u ovoj jakni kao zaštitno lice Lakosta.

Sa našim teniserom je bila i njegova supruga Jelena koja je sve zasenila, pa i slavnog muža. Jelena je blistala u beloj lepršavoj haljini koja je blago strukirana, dok se od kukova širi. 

Haljina je kreacija modne kuće "Aleksandar MekKvin", a cena je oko 2,000 evra. Za ovu priliku je supruga drugog teniser sveta izabala bež sandale i jednostavnu frizuru - punđu.

Jelena je opet održala lekciju iz stila! Pogledajte!

Novaka sad čekaju trenizni i teški mečevi ako želi da se domogne zlatne medalje na Igrama. U podne će se pojavi na zvaničnoj konferenciji za medije Olimpijskog tima Srbije, a oko 11 časova će saznati potencijalne rivale na olimpijskom turniru. Đoković je sada postavljen za prvog nosioca u Parizu, pošto je Italijan Janik Siner odustao od učešća na najvećoj sportskoj smotri.

Inače, srpski as je odlučio da na ovim Igrama ne bude smešten u Olimpijskom selu, već je odlučio da bude u jednom privatnom smeštaju kako bi imao potreban mir i što bolje se spremio za takmičenje.