14.08.2024.

15:30

Foto: printscreen

Sport

Jović slomio srce obožavateljkama! U ovu brinetu je ludo zaljubljen

Osvajač bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu skrasio se pored prelepe košarkašice Adriane Đoković (20). Predivan par pojavio se prvi put u javnosti u jednom prestoničkom restoranu na proslavi velikog uspeha naše reprezentacije na najvećoj sportskoj smotri.

Adriana je blistala u damskoj crnoj haljini, a najviše je privukla pažnju prirodnom lepotom i činjenicom da nije menjala svoj izgled.

Jović je sa prepoznatljivim širokim osmehom pričao sa njom i zabavljali su se do sitnih sati sa ostatkom reprezentacije i uz poznate srpske pevače i pevačice.

Harizmatični Beograđanin sa Dedinja, koji je pažnju šire javnosti privukao prošle godine na Svetskom prvenstvu u Manili, slomio je na ovaj način srce brojnim obožavateljkama.

Duhoviti košarkaš ludo je zaljubljen u Adrianu, otkriva naš izvor.

- Upoznali su se preko košarke. Nekoliko meseci uživaju u ljubavi i koriste svaki trenutak da provedu zajedno. Imaju mnogo zajedničkih interesovanja, a Adriana takođe živi u Americi - kaže izvor Informera.

Đokovićeva, koja nije ni u kakvom srodstvu sa Novakom Đokovićem, pohađala je Treću beogradsku gimnaziju u rodnom gradu, a potom se preselila u Ameriku i trenutno nastupa za košarkaški tim Univerziteta Zapadna Alabama.

Informer

Voli Srbiju i Adrianu: Nikola Jović

Zanimljivo je da je Adriana poput svog dragog takođe nastupala za košarkaški klub Mega, a pre toga i za Partizan.