16.08.2024.

11:35

Foto: Starsportphoto

Sport

Bogdane, pa gde na haubu? Kapiten Srbije nakon spektakularne svadbe morao da prilegne na obližnji automobil! (FOTO)

Na svečanom događaju, koji je održan u prestižnom lokalu, prisustvovali su brojni prijatelji i poznate ličnosti iz sveta sporta i zabave.

Posebnu pažnju privukli su Nikola Jokić i njegova trudna supruga Natalija, koji su se pojavili u luksuznom automobilu. U snimcima ispred lokala, Jokići su blistali u elegantnim izdanjima, dok su paparaci uhvatili trenutak kada su se upuštali u veselje.

Još jedan košarkaš, Bogdan Bogdanović, bio je prisutan na proslavi i, nakon intenzivnog slavlja, bio je viđen kako se opušta na haubi automobila. Ova nesvakidašnja scena izazvala je pažnju i smeh prisutnih, dok su fotografi zabeležili njegov odmor nakon gala događaja.

Na proslavi je primećena i atraktivna brineta Milica, koja se spekuliše da bi mogla biti nova izabranica Bogdana Bogdanovića. Milica, koja je završila Fakultet tehničkih nauka i bavi se dizajnom, poznata je po svojoj strasti prema putovanjima, a njen dolazak na svadbeni događaj dodatno je podstakao razgovore među gostima.

Ove zanimljive scene sa svadbenog veselja možete pogledati u priloženim slikama, koje beleže sve trenutke radosti i zabave sa proslave.